EN DUT

WIE ZIJN WIJ

Metzpoint Drinks ­ De drankindustrie experts die u kunnen helpen een drank­ en marketing strategie voor uw nieuwe of bestaande drankmerk c.q. “brand” te ontwikkelen. Als brand consultant in de industrie kan Metzpoint Drinks helpen bij uw ontwikkeling, productie en marketing behoefte. Met een deskundige adviseur aan uw zijde, zult u succesvoller zijn in de steeds meer groeiende drankbusiness. Onze consulting services kan u helpen uw bedrijf te laten groeien. Het zal u helpen om uw opties beter te begrijpen.

WAT WIJ DOEN

Metzpoint Drinks brengt waarde en momentum in uw bedrijf met beproefde brand management strategieën. Onze specialisten hebben talloze regionale, nationale en internationale merken in de drankenindustrie ontwikkeld en gelanceerd. In combinatie met een netwerk in de drankindustrie, zijn er veel mogelijkheden. Onze drank consulting diensten omvatten:

BEVERAGE DEVELOPMENT:

Balanceren tussen kunst en wetenschap, alsmede het gebruik van state­of­the­art apparatuur voor drankformules en packaging design te creëren. Ontwikkelen van dranken die de consument zoekt.

BEVERAGE PRODUCTION:

Onderzoek naar de meest efficiënte en kosteneffectieve mogelijkheden voor nieuwe of bestaande drankmerken. Sourcing van alle grondstoffen en productie­installaties voor de nieuwe drank.

BEVERAGE MANAGEMENT:

Het schrijven van een businessplan en het ontwikkelen van een strategisch marketingplan en het in kaart te brengen van de juiste koers voor uw nieuwe bedrijf.

BEVERAGE MARKETING & SALES:

Inzicht in uw klanten en het creëren van een marketing strategie die werkt. Verkoopstrategie, ontwikkeling, werving en training van de juiste verkoop en marketingpersoneel.

BEVERAGE CONSULTING SERVICES:

Beverage consulting is een essentieel onderdeel van het begrijpen van de ontwikkeling, productie, verkoop en marketing aspecten van een nieuw drankmerk. Een goede drank adviseur zal in staat zijn om u de beste mogelijkheden te geven voor elk van deze disciplines.

ENERGY DRINK MARKET

In tegenstelling tot veel van de andere drank segmenten, is de energy drink markt in het laatste decennium enorm gegroeid. Vooral de Verenigde Staten in het bijzonder, is deze dynamische en snel veranderende industrie gegroeid van een paar miljoen dollar naar een miljarden dollar markt per jaar.

De fundamenten van de energy drink merken zijn eenvoudig maar belangrijk. Ten eerste en vooral is Brand Identity. Merkidentiteit betekent ook het identificeren van wie de consument is en het ontwikkelen van een manier om een unieke persoonlijkheid voor de energy drink maken.

Het bepalen van welke soorten ingrediënten is de volgende stap. Op basis van een merk indentiteit, overwegend wat of wie wordt de doelgroep. Worden het consumenten die geïnteresseerd zijn in biologische drankjes ? Natuurlijke drankjes ? Maakt de hoeveelheid cafeïne een groot verschil ? Het belangrijkste is, overwegen hoe je een nieuw energy drink kan laten onderscheiden in een sterk concurrerende energy drink markt. Het zogenaamde “onderscheidend vermogen”.

Richt u vervolgens op de verpakking. Wat is de prioriteit ? Is de consument geïnteresseerd in dure verpakking ? Aluminium blikjes of plastic flessen zijn goede verpakking, omdat ze goedkoop te produceren en de consument de besparingen ontvangt. Een meer high­end product moet verschijnen in een glazen fles.

Met de ontwikkeling van energie drank, is de volgende overweging mogelijk om private label versies, white label versies, light­frisdranken, energie­shots en dergelijke te maken. Bestaande bedrijven zullen allen hun eigen mening over “wat nu te doen” hebben, maar het is het beste om informatie in te winnen bij een bedrijf dat daadwerkelijk in de energy business zit.

Metzpoint Drinks kan helpen veranderingen aan te brengen in een nieuwe concept ten opzichte van de concurrentie. Product positionering is een cruciaal onderdeel van het slagen in de energy drink markt. Werk samen met een bedrijf dat energy drinks heeft geïntroduceerd en geproduceerd over de hele wereld.

ENERGY DRANKENINDUSTRIE

De energy drink­industrie is een aantrekkelijke en interessante industrie. Voor iedereen die de laatste 10 jaar in een winkel of supermarkt is geweest lijkt de energy drink markt een enorme en lucratieve business .Het is moeilijk om langs een drankkoeler of winkelschap te lopen zonder te worden geconfronteerd met het grote assortiment energy drinks dat te koop is.

De energie drankenindustrie lijkt ook zeer winstgevend vanwege de hoge prijs van energiedranken in vergelijking met de meeste andere dranken die te koop staan in dezelfde ruimte. De rest van de energy drinks markt is de thuisbasis van kleinere bedrijven. Er zijn vele andere kleinere energy drink merken, maar geen van alle hebben een aanzienlijk marktaandeel.

Het overwegen van beginnen in de energy drink­industrie ? Er is ruimte voor nieuwe spelers, maar de positionering moet goed zijn. Nieuwe energy drink bedrijven moeten een unieke hoek zoeken in deze zeer concurrerende markt. Metzpoint Drinks zal helpen met het formuleren van een goede branding strategie om de veranderingen van het succes van de nieuwe energy drink merken te verbeteren.

NIEUWS

In deze sectie kunt u de recentste informatie en nieuws van Metzpoint Drink vinden.

GALLERY

Dit is onze fotogalerij. Hier vindt u een mix van foto's van onze productie en events.

U kunt klikken op de foto om het te vergroten. Voel je vrij om iets te downloaden van de hieronder geplaatste foto’s voor persoonlijk gebruik. Als u interessante foto’s met ons wilt delen, dan kunt u e- mailen naar info@metzpointinternational.eu en we zullen ze hier dan posten.

CONTACT

Als u geïnteresseerd bent in één van onze diensten of vragen heeft, neem dan contact met ons op. We zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden. We kijken ernaar uit van u te horen.

Metzpoint International B.V.
Asterweg 19 D 12
1031 HL Amsterdam
p/o box 12309
1100 AH Amsterdam
The Netherlands
Phone: +31 (0) 205 160 011
Fax: +31 (0) 848 772 217
Chamber of Commerce: Amsterdam
Register Nr: 54405475
Vat Nr: NL851292203B01
Email: info@metzpointinternational.eu
Web: www.metzpointinternational.eu